Μυστικές Προσφορές και Εκπλήξεις σε περιμένουν!

& γίνε η πρώτη που θα ενημερώνεσαι για νέες αφίξεις, ειδικές προσφορές, events και νέα.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων. Μπορείτε να διαγράψετε οποιαδήποτε στιγμή την υπηρεσία ενημερωτικού δελτίου που έχετε εγγραφεί. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου μας.

Πολιτική Επιστροφών / Ακυρώσεων

about2 shipping
about shipping

Επιστροφές/Αλλαγές

Έχετε τη δυνατότητα να αντικαταστήσετε ή να επιστρέψετε προϊόν που αγοράσατε αποκλειστικά και μόνο επειδή:
1. Κάναμε λάθος στο είδος ή την ποσότητα, 
2. Κάναμε λάθος στην τιμή ή στην αποστολή,
3. Το προϊόν ήταν ελαττωματικό. (Τα προϊόντα μας περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή τους)

Ο πελάτης με την αποδοχη των Όρων Χρήσης & Πολιτικής Απορρήτου, παραιτείται του δικαιώματος υπναχώρησης του άρθρου 3εν 2251/1994. 

Σε οποιαδήποτε απο τις παραπάνω, περιπτώσεις επιστροφής ή αλλαγής, θα πρέπει απαραιτήτως να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2312315424, οποιοσδήποτε άλλος τρόπος επικοινωνίας δεν γίνεται δεκτός. Δε δεχόμαστε επιστροφές ειδών χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταγραφή της περίπτωσης και καθοδήγηση σχετικά με τον τρόπο επιστροφής.

Στις αλλαγές δεν ισχύουν τα εκπτωτικά κουπόνια

Στις αλλαγές/επιστροφές επιστρέφεται το προϊόν ή το ποσό με την αξία που είχε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας από τον πελάτη.

Για λόγους υγιεινής δεν επιστρέφονται καλλυντικά, είδη περιποίησης, εσώρουχα. 

Ακύρωση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει δεκτή μέχρι και πριν την τιμολόγηση της και την έκδοση voucher. Μετά το πέρας αυτών θεωρείται παραδοτέα.

 

Γενικά

Οι επιστροφές, γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας.
Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην εργοστασιακή του συσκευασία, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση. Εξαιρούνται ελαττωματικά είδη. Τα προϊόντα μας περνούν από ποιοτικό έλεγχο πριν την αποστολή τους στον πελάτη.  

Πρέπει να μεριμνήσετε ώστε το επιστρεφόμενο είδος να φτάσει σε εμάς ακέραιο. Η ασφαλής συσκευασία του για αποφυγή φθοράς κατά τη μεταφορά είναι ευθύνη του Πελάτη.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταφορέα δικής σας επιλογής, το κόστος του οποίου βαρύνει εσάς.
Κάθε επιστροφή πρέπει να συνοδεύεται από το παραστατικό/απόδειξη αγοράς – ειδικά για την περίπτωση που έχει εκδοθεί Τιμολόγιο Πώλησης πρέπει να μας επιστραφεί το πρωτότυπο παραστατικό.
Είδη σε έκπτωση ή σε προσφορά αλλάζονται μόνο με είδη αντίστοιχης κατηγορίας (σε έκπτωση ή προσφορά) .

Επιστροφές/αλλαγές που αφορούν υπαιτιότητα του πελάτη κι όχι κάποιο λάθος της επιχείρησης επιβαρύνονται με χρέωση 5€ (έξοδα μεταφοράς).

Οι αγορές που έχουν γίνει με κάρτες δώρων ή έχουν αποσταλεί ως δώρα μπορούν να ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα αλλά δεν μπορούν να εξαργυρωθούν για μετρητά.

Τα επιστρεφόμενα είδη αποστέλλονται στη διεύθυνση:
Αγίας Σοφιας 46, 54622, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή ποσού:
Η επιστροφή ποσού, πραγματοποιείτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών και πάντα στα πλαισια των όρων που ισχύουν για τις επιστροφές,  από τη στιγμή που θα μας ενημερώσετε για την πρόθεσή σας να επιστρέψετε παραγγελία σας και αφού έχουμε παραλάβει το επιστρεφόμενο είδος και έχει ελεγχθεί για την αρτιότητά του.
Σε περίπτωση που το προϊόν είχε αποσταλεί με δωρεάν έξοδα αποστολής, αυτά δεν επιστρέφονται. Τα έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη με χρέωση 5€. Τα έξοδα αποστολής επιστρέφονται μόνο στην περίπτωση που η επιστροφή είναι υπαιτιότητα της Dressito λόγω λάθους αποστολής είδους/ποσότητας ή ελαττωματικού προϊόντος. 
Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή ποσού εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής που είχατε αρχικά επιλέξει για την παραγγελία σας. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί είτε με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής σας κάρτας, είτε με επιστροφή των χρημάτων μέσω Paypal, είτε με τραπεζική κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφ’ όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή.
Για προκαταβολές που δόθηκαν για προϊόντα με κατάσταση διαθεσιμότητας “Κατόπιν παραγγελίας” δεν θα υπάρχει το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Για επιπλέον πληροφορίες και προσωπική εξυπηρέτηση επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 231 2315424 ή στείλτε το μήνυμά σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας παρακάτω.

Φόρμα Επιστροφών

Χρειάζεσαι Βοήθεια; Θέλεις να κάνεις τηλεφωνική παραγγελία; Είμαστε στη διάθεσή σου!

chat
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

Μυστικές Προσφορές και Εκπλήξεις σε περιμένουν!

& γίνε η πρώτη που θα ενημερώνεσαι για νέες αφίξεις, ειδικές προσφορές, events και νέα.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν μόνο για να σας παρέχουμε την υπηρεσία ενημερωτικών δελτίων. Μπορείτε να διαγράψετε οποιαδήποτε στιγμή την υπηρεσία ενημερωτικού δελτίου που έχετε εγγραφεί. Για περισσότερες πληροφορίες, συμβουλευτείτε την πολιτική απορρήτου μας.